CHINA GARDEN RUCPHEN

CHINA GARDEN RUCPHEN Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 489 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij China Garden Rucphen. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 18:34 Heerlijk gegeten alles was helemaal in orde bedankt
15 mei 2022 om 20:17 Goed eten, warm, vlotte bezorging en een vriendelijke bezorger.
11 mei 2022 om 15:51 Lekker gegeten en smaakte overheerlijk en vrij vlot gebracht, omdat ik om 17.30 had besteld, een tijdstip waar de meeste toch hun maaltijd dan afhalen of bestellen en was netjes al na 40 minuten geleverd.
8 mei 2022 om 20:13 Alweer een uur te laat en niet compleet!!!
1 mei 2022 om 21:10 de bestelling was niet compleet, overigens niet de eerste keer Ik begrijp het kan gebeuren maar dan zo klantonvriendelijk aan de telefoon vind ik degoutant gewoon! Honger gelijk over aldus… erg jammer!!Zeker met de regelmaat wij hier bestellen.
24 apr 2022 om 19:51 Heerlijk gegeten, alleen was de kipsate met saus en de mini loempia’s koud van buiten en van binnen. De rest was heerlijk heet
24 apr 2022 om 19:36 We hebben na 2.5uur nog niks ontvangen
24 apr 2022 om 10:37 Alles was weer lekker. En de bezorging was ook goed,we moeten alleen er samen voor zorgen dat de gemeente alles beter/duidelijke b De weg bewijzerd.
23 apr 2022 om 14:26 Heerlijk warm eten .wel jammer dat er geen stuk kroepoek bij zat normaal kregen we dit altijd erbij .het was twee grote keuze menu s. Volgende keer maar gewoon bij bestellen
13 apr 2022 om 9:27 3,5 uur te voren besteld en toch nog komt het eten 20 minuten te laat. tracking op de app werkt niet dus ook geen updates. Eten is niet bijzonder warm en wat karig met groenten en vlees in de mie en rijst. Rund in zwarte bonensaus is heerlijk
5 apr 2022 om 21:04 Eten erg lekker zoals altijd en ruime porties. Besteld om 16:45u om geleverd te krijgen om 18u. Ruim de tijd dus, helaas toch pas om 18:20 bestelling gekregen. Jammer. Verder geen klachten en is ook eerste keer ze later kwamen.
21 mrt 2022 om 9:09 Had mijn eten om 15:00u besteld en laten bezorgen om 17:15u. Men was op die tijd ook aan de deur, dus netjes op tijd.