CHINA GARDEN RUCPHEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 872 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij China Garden Rucphen. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 8:40 Het eten was lekker! De opmerkingen bij een gerecht zelf kunnen ze niet zien. Dus als je een opmerking hebt moet je die bij het einde van de bestelling zetten en niet bij het gerecht zelf. Ook hadden wij 8 sushi stukjes besteld en er maar 4 gehad
19 jun 2024 om 8:05 De afhaaltijd die word doorgegeven word niet gebruikt, vorige keer was dat anderhalf uur i.p.v. de aangegeven 30 min. Vandaag 12 min i.p.v. 30 min. Als je bestelling klaar is bellen ze op waarna je eten koud op de balie staat eer je er bent
18 jun 2024 om 19:35 Heerlijk gegeten zoals altijd. Vriendelijke bezorger
17 jun 2024 om 20:34 Besteld via thuisbezorgd om de bestelling zelf op te af te halen. Voor een 2de keer al meer dan 30min moeten wachten (na opgegeven afhaaltijd, en na nog een keer er om vragen). Mensen die de bestelling telefonisch doorgeven worden sneller geholpen!
13 jun 2024 om 19:57 Zeer lekkere bami/nasi schotel
8 jun 2024 om 19:49 Bestelling was laat en het eten was lauw/ koud
2 jun 2024 om 19:26 Alles opgeknabbelt. Smaakte weer goed!
31 mei 2024 om 21:58 Altijd lekker!
27 mei 2024 om 10:17 altijd goed
26 mei 2024 om 21:49 Helaas was t weer een enorme tegenvaller. Proefde bedorven . Zo jammer dat ik dit nou meerdere malen mee maak !! Ik bestel er niet meer ,helaas . Zit niks tussen de gerechten bami en nasi droog. Weg gegooid geld zelfs mijn hond liet t staan .
22 mei 2024 om 23:15 Snel bezorgd in oudenbosch.heel warm en goed eten. Vriendelijke bezorger
20 mei 2024 om 19:56 Het eten was heerlijk en het wachten waard volgende keer weer bij hun besteklen